Lördagsgodis

Vi har ”varannandagsväder” på Gotland för tillfället. Ena dagen är det 35 grader varmt och helt vindstilla. Nästa dag så är det 15 grader och blåser full storm.

Jag tycker det är härligt när det stormar, hästarna blir så pigga då. Dessutom vet inte jag vad jag ska ha på mig när det är ökenvarmt…..jag gillar inte shorts och kjol – blä! Jag vill alltid ha långa ridbyxor! Jag vill helst inte ha kortärmat heller…..helst en stickad tröja plus sjal och mössa ;-) Ha ha. Och vet ni en sak – det passar superbra när man går ut i stallet kl 01.00 på natten. Åh det finns inge mysigare!

Men just nu är det lite tunt med gryningsritter, börjar på midsommarafton, även om ni är varmt välkomna redan nu.

Så i dag blev det lite lördagsgodis med familjen! Jag red  Ljósi , Alva / Blesi, Kave / Strokkur, Elias / Venus. Jädrar vilken underbar härlig tur det blev. Vi galopperade mest, självklart inslag av skritt och tölt. Men framförallt så var både hästar och människor sugna på lite spring.. Ingen häst saktade av någon gång, gamle Blesi la i en överväxel man sällan skådar. Alva var helt lyrisk! Nu har Blesi klättrat till en delad förstaplats med Rán.

Vi red en mil.

Birk?? Han hängde med! Den hunden har kondition som en elitidrottare!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>